Vanliga frågor och svar

VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

 

BESTÄLLNINGAR

Kan man beställa från er butik på nätet och sedan hämta ut det hos er?
Svar: Ja du kan välja de flesta av våra större klubbar som utlämningsställe alternativt få det hemskickat via ett annat ombud.

Varför måste jag ha en e-postadress för att beställa?
Svar: För att vi ska kunna skicka en orderbekräftelse till dig på ett snabbt och smidigt sätt och för att du ska se att all information och dina kontaktuppgifter stämmer överens, och till sist för att du ska kunna skapa ett konto och samla poäng på alla dina köp.

Går det att beställa till utlandet?
Svar: I dagsläget kan vi bara leverera till kunder i Sverige. 

Kan jag beställa produkter hos er om jag är under 18 år?
Svar: För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år. 

Finns det ett minimum eller maxbelopp jag får handla för?
Svar: Nej, vi har inga satta belopp för vad du måste handla för. Men om du handlar för 499 kr eller mer bjuder vi på frakten.

Ångerrätt och reklamationer?
Svar: Kvalitén och hållbarheten på livsmedel kan inte garanteras om de redan har sålts och fraktats en gång. Därför gäller inte 14 dagars ångerrätt på våra produkter. Har du frågor om din order eller om du behöver reklamera en vara vänligen ta kontakt med kundservice på 010-1555200 eller kundservice@nordicwellness.se

 

LEVERANSFRÅGOR

Hur många dagar tar det efter att jag har beställt tills ni har skickat varan?
Svar: Dina varor är framme hos dig efter 2-3 arbetsdagar efter det att ordern är lagd.

Kan jag spåra min beställning?
Svar: Ja, på din orderbekräftelse du får via mail har du ett spårningsnummer att använda.

Vad kostar frakten?
Svar: Fraktkostnaderna för postpaket är 49 kronor.

Har ni en fraktfri gräns?
Svar: Ja, den fraktfria gränsen är 499 kronor.

Hur gör jag om jag har råkat radera min sms-avisering?
Svar: Om du har raderat din sms-avisering kan du skriva ett mail eller ringa kundtjänsten, då kan de skicka eller ge dig ditt kollinummer och även berätta var din beställning ska hämtas ut.

Hur lång tid har jag på mig att hämta ut min beställning när den kommit till utlämningsstället?
Svar. Du har 14 dagar på dig att hämta ut din beställning från den dagen den kommit fram till utlämningsstället.

Vad händer om liggetiden har gått ut och jag inte hämtat min beställning?
Svar: Om liggetiden på 14 dagar har passerat kommer din beställning skickas tillbaka till oss. Då kommer den tillbaka till oss som outlöst paket och du debiteras då för kostnader gällande frakt, returfrakt, postförskott, expeditionsavgift samt emballage. Avgiften för outlöst paket är 250 kronor.


BETALSÄTT

Vilka olika betalsätt kan jag använda mig av?
Svar: De olika betalsätten vi har är postförskott, direktbetalning, bank-/kreditkort, faktura och delbetalning med faktura via Klarna och Klarna Direkt som betalas via Mobilt BankID. Klarna erbjuder även tjänsten One klick på Mina sidor, där du kan betala alla fakturor som går via Klarna.

Vad är det för avgift om jag betalar med bank-/kreditkort?
Svar: Vi tar inte ut någon avgift när du betalar med bank-/kreditkort.

Det går inte att betala med mitt kort, vad gör jag?
Svar: Om du har problem att betala med kort, vänligen ta kontakt med din bank så kan de hjälpa dig att se vad som hänt.

Vad gör jag om jag har tappat bort min faktura?
Svar: Om du har raderat din faktura som skickats till din mail så kan du kontakta Klarna på 08-12012010 eller gå vidare via den här länken: https://klarna.com/sv

Vad gör jag om jag har glömt betala min faktura och nu har jag hamnat hos inkasso?
Svar: Om fakturan har gått vidare till inkasso så ber vi dig vänligen vända dig till inkassobolaget eller till Klarna, då de har hand om all fakturering.